Coloane de autoturisme s-au format, sâmbătă, în mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa cu Ungaria, mulţi dintre românii din diaspora care au petrecut în ţară sărbătorile de sfârşit de an plecând către ţări din Europa de Vest, anunță News.ro.

Cel mai aglomerat este la punctele de trecere a frontierei de la Nădlac, unde timpul de aşteptare pentru formalităţile vamale la ieşire din ţară cu autoturismul este de două ore şi jumătate.

La punctele de trecere a frontierei Nădlac şi Nădlac II sunt coloane de autoturisme, la ieşirea din ţară, timpul de aşteptare fiind, la fiecare dintre cele două puncte vamale, de 150 de minute.

La Nădlac II; conform aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, sunt 11 artere rutiere deschise. Poliţiştii de frontieră recomandă folosirea altor puncte de trecere.

La Nădlac, timpul de aşteptare este tot de 150 de minute pentru ieşirea din ţară şi sunt deschise patru artere rutiere.

La punctul de trecere a frontierei de la Petea timpul de aşteptare la ieşire din ţară este de o oră şi jumătate, în timp ce la Vârşand, Urziceni şi Turnu autoturismele aşteaptă o oră.

La Borş, Borş II, Cenad şi Valea lui Mihai timpul de aşteptare pentru ieşirea din ţară cu autoturismul este de peste 30 de minute, însă mai mic de o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.