Bolt, serviciul de ridesharing, își extinde prezența în România și ajunge într-un nou oraș semnificativ din țară. Începând cu această săptămână, utilizatorii din Satu Mare au acces la serviciile de transport oferite de Bolt.

Prețurile pentru cursele Bolt în Satu Mare încep de la 10 lei, iar în luna noiembrie, pasagerii beneficiază de reduceri semnificative, ajungând până la 50%.

Adrian Zodie, Senior Operations Manager la Bolt România, a subliniat importanța acestei extinderi, afirmând: „Bolt ocupă poziția de lider pe piața de transport la cerere din România, fiind prezent în prezent în 29 de orașe majore din țară. Lansarea în Satu Mare reprezintă o consolidare a acestei poziții și reflectă angajamentul nostru de a oferi opțiuni de transport alternative, accesibile, sigure și durabile pentru un număr cât mai mare de utilizatori la nivel național.”

Accesarea serviciilor de transport la cerere în Satu Mare este simplificată prin instalarea aplicației Bolt, disponibilă pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. De asemenea, Bolt Business oferă companiilor posibilitatea de a gestiona transportul angajaților, furnizând o soluție centralizată pentru costuri și raportare financiară.

Lansarea serviciului în Satu Mare deschide, de asemenea, oportunități pentru cei care doresc să devină șoferi parteneri Bolt și să beneficieze de un venit suplimentar și un program flexibil. Cei interesați pot să se înscrie contactând direct compania la adresa de email romania-driver@bolt.eu, unde vor primi informații detaliate despre condiții și proceduri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.